Hasard Motorsport

Burnout

Så fort menneskene lærte seg å bruke hjulet, ble det fart på saker. Når motoren kom på banen, gikk utviklingen enda lenger. I dag har vi utallige motoriserte doninger i alle typer og varianter. Fly, biler, tog, motorsykler, snøskutere og en rekke andre motordrevne transportmidler har kommet på banen det siste århundret. Selvsagt må mennesket konkurrere i alt – det er slik vi beveger oss fremover og finner frem til de raskeste løsningene. Motorsport er derfor en av verdens mest populære typer underholdning, mest fordi det er såpass bredt at hele verden er omfattet.

Det finnes mange ulike typer motorsport. Formel 1 er den desidert raskeste for biler, MotoGP er den raskeste blant motorsykler. Så har man NASCAR, rally, motocross, truck racing, drifting, dragracing og mye, mye annet – ulike klasser og utallige mesterskap året rundt. Motorsport er raskt, actionfylt, spennende og utrolig uforutsigbart. Motorsport viser oss hvor utviklingen er på vei, hvordan fremtidens motordrevne maskiner vil se ut og hvordan de vil oppføre seg.

Motorsport deles inn i så mange kategorier at alle kan finne noe som passer dem mest. Konkurranser og store løp innen motorsport går av stabelen flere ganger om året – følg med en motorsportkalender for å få med deg alle nyheter!