Michael Schumacher

Det kanskje aller sterkeste navnet i Formel 1s historie, og det er ikke uten grunn. Hele syv ganger har tyskeren vunnet mesterskapet og han tok fem titler på rad mellom 2000 og 2004.

Som mange andre Formel 1 førere begynte Schumacher karrieren sin som en gokart eller Formel K sjåfør. Derifra gikk han oppover i racerbilgradene før han endte opp i det prestisjefylte Formel 1.

Michael var under hans karriere i Formel 1, kjent for å ha den egenskapen å virkelig gjøre raske runder når det trengtes, samt å presse kjøretøyet sitt til det ytterste. I tillegg ble han etter hvert kjent for å prestere svært godt under våte forhold, noe som ga han kallenavnet regnkongen.

Han har vært innom både Mercedes og Benetton, men kjennetegnes best for sin karriere under Ferrari hvor han også vant klart mest. Et naturlig forbilde for mange uansett hvilken motorsport man er interessert i.

Hans bror Ralf var også en dyktig Formel 1 sjåfør som oftest huskes for sin tid i Mercedes. Og se de to Schumacher brødrene side om side under et Formel 1 løp var alltid en fryd.