MotoGP 2017 – Grand Prix of Qatar

MotoGP 2017 gikk av stabelen den 23.-26. mars med Grand Prix of Qatar, hvor det varme været ikke var noen stopper for et fantastisk race. Tusenvis av glade mennesker så på når MotoGP 2017 ble skutt i gang, og motorsyklistene raste av gårde på vei mot pokalene.

I det varme araberlandet var det igjen duket for MotoGP, og Grand Prix of Qatar bydde på spenning for alle seere. Det første racet, Moto2 Free Practice var tett, men endte med italienske 20 år gamle Francesco Bagnaia på første plass. Videre var det spanske Maverick Viñales som tok hjem seieren på MotoGP Free Practice, kun noen millisekund før andreplass Andrea Iannone fra Italia. Tiden til Viñales på 1:54,834 og Iannone på 1:54,848 kunne nesten ikke vært nærere, så her var det ekstremt mye spenning i luften.


Sist, men ikke minst, var det italienske Franco Morbidelli som gikk av med seieren på Moto2 Race Classification 2017 den 26. mars, et sekund foran sveitsiske Thomas Lüthi. Hele helgen var virkelig fult med nære løp og spenning, og vi gleder oss allerede til neste år. Men heldigvis trenger vi ikke vente alt for lenge, ettersom Gran Premio d’Italia Oakley arrangeres den 2.-4. juni. Vi er klare, og vi er spente.