NASCAR

Nascar

NASCAR er en ganske spennende motorsport som ikke har nådd helt over til Europa enda. Dette er en av de mest populære motorsportene i USA, der hundretusener av mennesker dukker opp på de ovale banene hver eneste helg for å følge med på et nytt race. Reglene er veldig enkle – kom i mål, og kom først. Rundt tyve biler er med på hvert løp, og den skyhøye farten gjør at mange NASCAR-løp ender opp i fyr og flammer.

Amerikanerne liker å lage show, og NASCAR er noe av det mest underholdende som finnes. Når noen biler kræsjer, blir det opp til de resterende bilene å fortsette runden uten å ende opp på samme måte. Dermed kommer ferdighetene inn i bildet, og viser akkurat hvorfor NASCAR verdsettes så høyt av amerikanerne. Totalt gjennomføres det over femten hundre NASCAR-løp i løpet av et vanlig år i USA, med over hundre ulike baner som stadig står klare til å ta imot både tilskuere og førere.

NASCAR-turneringer og internasjonale konkurranser er det også mange å velge mellom. Hele det Nord-Amerikanske kontinentet er sterkt opptatt av NASCAR og nyhetene rundt motorsporten. Legger du ferien til USA, er et NASCAR-løp noe av det morsomste du kan bruke en dag av tiden din på.