Ogier stikker av med tredje seier på rad i Mexico


Sebastien Ogier har allerede fått sitt navn skrevet inn i historiebøkene. Den levende legenden gjør rally-VM ekstra heftig å følge med på, og det var liten tvil om at han ville gjøre det godt også under årets verdensmesterskap.

Ingen trodde dog at Ogier ville klare tre av tre, altså vinne alle tre løp i rally-VM som har vært hittil. Sebastien Ogier vant overlegent i Monte Carlo, kjempet til seg seieren i Sverige og slo vår egne Mads Østberg med litt over ett minutt i Rally Mexico. Lagkameraten norske Andreas Mikkelsen kjempet lenge om andreplassen med Østberg, men falt litt bak mot slutten og kom inn på en tredjeplass.

Volkswagen Motorsport har virkelig valgt gode rallyførere til å kjøre sine biler – Ogier har tydeligvis mange gode år igjen på banen, mens unge Andreas Mikkelsen er et ungt supertalent. Sebastien Ogier gjorde ingen feil under det beinharde løpet i Mexico, og vi forventer nok at han fortsetter sin usedvanlig flotte prestasjon i både Argentina og Portugal. Rally-VM 2015 er så vidt i gang, så det er fortsatt mye å se frem til. Kan dette bli året Andreas Mikkelsen endelig tar sølv i verdensmesterskapet? Vil Ogier vinne sitt tredje VM på rad? Et spennende år venter oss, vi er klare for topp underholdning og store overraskelser.